Articole

idee nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare

2 minute necesare pentru a citi articolul

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că se conformează, își asumă faptul că a greșit și va suporta consecințele. El a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru că a ieșit cu bicicleta în Parcul IOR, împreună cu iubita, deși parcurile sunt închise publicului, conform dispozițiilor prevăzute în ordonanța militară.

Robert Negoiță a adaugă că, chiar ieşise să inspecteze parcul cu toate că a avut „ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare”.

„Mi s-a adus la cunoştinţă că am fost amendat pentru episodul de ieri din Parcul IOR. Asemenea oricărui cetăţean sunt obligat să mă supun legilor acestei ţări şi, chiar dacă nu a fost intenţia mea să încalc ordonanţa militară, îmi asum faptul că am greşit şi, prin urmare, voi suporta consecinţele. Cetăţenii Sectorului 3, cei care mă cunosc de opt ani, timp în care ne-am intersectat de sute de ori prin sectorul nostru, ştiu că am parcurs la pas, pe bicicletă sau cu maşina, fiecare centimetru al acestui sector pentru a găsi cele mai bune soluţii la problemele ce ţin de administraţia locală. Şi duminica, şi sâmbăta, şi în zilele de sărbătoare. Nu a fost nici pe departe intenţia mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minţi în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieşisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată şi nepotrivită”, a scris Negoiţă luni seara, pe pagina sa de Facebook, citat de Agerpres.

Edilul Sectorului 3 mai menţionează că această situaţie a fost o lecţie pentru el şi că pe viitor va fi mult mai atent.

„Îmi pare rău pentru acest episod, mi-l asum şi îmi cer scuze celor care s-au simţit lezaţi în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenţia mea. Mereu avem de învăţat şi tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecţie. Vă mulţumesc pentru toate criticile, voi ţine cont de ele, iar pe viitor voi fi mult mai atent. Nimeni nu e mai presus de lege, prin urmare, vreau să le mulţumesc tuturor celor care zilele acestea sunt în prima linie şi au grijă ca situaţia să fie una optimă pentru vremurile dificile pe care le trăim”, a mai afirmat Robert Negoiţă, în postarea de pe Facebook.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost amendat de poliţişti cu suma de 10.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare, iar prietena care îl însoţea în parc, a primit şi ea o amendă de 10.000 de lei.

Sursa Foto: Facebook

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *