Articole

Imagini inedite cu noua Dacia Logan modificată, versiunea la care lucrează constructorul francez

1 minute necesare pentru a citi articolul

Nu mai sunt decât câteva săptămâni până când Dacia Logan din noua generație va fi dezvăluită, scrie Auto Plus, citată de Rador. În orice caz, constructorul lucrează în prezent la ultimele tușe la noile sale mașini. Un juralist de la site-ul Carscoops a dat peste un prototip al viitoarei Dacia Logan, care a trecut chiar prin față lui pe când își făcea liniștit cumpărăturile undeva în România.

Sursa Foto: Carcoops.com

A ieșit imediat din magazin să facă mai multe fotografii cu viitoarea berlină low-cost a Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. Din păcate, automobilul se ascunde în continuare sub un camuflaj gros. Se poate ghici totuși silueta unei berline relativ convenționale, mai puțin pătrată decât Loganul actual.

Sursa Foto: Carcoops.com

O versiune hibridă? Rămâne de văzut ce se ascunde sub capota acestui nou Logan (și a viitorului Sanadero). Se vorbește mereu de o versiune hibridă, devenită obligatorie pentru a menține nivelurile de emisii de CO2 la praguri rezonabile.

Sperând că acest lucru nu va umfla prea mult nota de plata a acestei berline cunoscute pentru costurile strânse, mașină care începe acum de la 8.150 de euro pentru versiunea de bază.

La Dacia, Dusterul are mai mult că oricând vânt în pupa. După o ultima schimbare în 2018, SUV-ul mărcii românești se impune ca vârf de lance al diviziei low-cost a Renault. Se știe, modelele mai puțin populare, ca Lodgy, vor evolua pentru a deveni crossover în felul lor, fără îndoiala că Renault Espace va fi în versiuni mult mai abordabile.

Cât despre modelele cele mai accesibile ale gamei, Sandero și alte Logan-uri vor avea înfățișări noi curând: sunt mari șanse ca noile versiuni ale citadinei Dacii berline să apară până la sfârșitul anului 2020.

Sursa: Autoplus/ Rador/ Traducere: Gabriela Sîrbu

Sursa Foto: Carcoops.com

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *