Articole

În 2023 va trebui să luăm o decizie pe această temă şi vom vedea cum facem să iasă bine

1 minute necesare pentru a citi articolul

Deputatul USR Claudiu Năsui a spus,  marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că în 2023 partidul va trebui să ia o decizie pe această temă, relatează news.ro.„Vom vedea cum vom face să iasă bine”, a spus Năsui, precizând că în prezent USR are o comunicare foarte bună cu primarul Capitalei, după ce „primele 15 luni au fost mai tumultoase”.

Întrebat dacă este mulţumit de primarul general Nicuşor Dan, Claudiu Năsui a spus: „E o întrebare dificilă, aş spune că Nicuşor Dan a fost cea mai bună soluţie în 2020 şi cred că este este cea mai bună soluţie dintre cele aflate pe piaţă în secunda aceasta. Acum în 2022, dintre cei care şi-au anunţat candidatura şi anume doamna Firea şi cred că şi în 2024 este o soluţie foarte onorabilă şi foarte bună, evident trebuie să aibă loc nişte discuţii interne în USR”.

Despre o susţinere a actualului primari pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, Năsui a arătat că Nicuşor Dan a fost o opţiune în 2020 nu vede de ce nu ar fi în 2024.

”A fost o alegere atunci, întotdeauna în politică trebuie să maximizezi binele, asta am făcut susţinându-l pe Nicuşor Dan, În 2023 va trebui să luăm o decizie pe această temă şi vom vedea cum o vom face să iasă bine şi să maximizăm binele pentru societate”, a afirmat Năsui, citat de news.ro

El a precizat că Nicuşor Dan ”e un primar care a primit o primărie în faliment cu o tonă de probleme”.

Întrebat dacă îi reproşează ceva, Năsui a spus. ”Nu vreau să îi reproşez. Îl susţinem, avem o comunicare foarte bună, în sfârşit, primele 15 luni au fost mai tumultoase şi în momentul de faţă avem o colaborare foarte bună”.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *