Articole

Incendiu soldat cu pagube de 100.000 de euro la nivelul benzii transportatoare dintre Kronospan și Holzindustrie Schweighofer

1 minute necesare pentru a citi articolul

Pompierii din Alba s-au luptat, duminică, timp de peste 4 ore pentru a lichida un incendiul izbucnit la nivelul benzii transportoare dintre HS Timber Productions (denumită anterior Holzindustrie Schweighofer) şi Kronospan Sebeş. Sunt estimate pagube de 100.000 de euro – transmite Agerpres.

„Incendiul a fost lichidat, reuşindu-se stoparea acestuia înainte să cuprindă hala de depozitare rumeguş”, au menționat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. Potrivit acestora, incendiul a afectat banda transportoare pe o lungime de aproximativ 200 de metri pătraţi, precum şi tubulatura unei hale.

„Cauza probabilă de producere a incendiului, precum şi valoarea pagubelor produse sunt în curs de stabilire”, au adăugat reprezentanţii ISU Alba. Pe de altă parte, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către HS Timber Productions, se estimează că pagubele materiale sunt până la 100.000 de euro. Aceeași sursă a indicat că incendiul nu ar fi avut ca punct de plecare HS Timber Productions, ci fabrica vecină.

„Incendiul la banda transportatoare de tocătură care leagă fabrica de cherestea HS Timber Productions de o altă unitate de producţie din Sebeş a avut ca punct de plecare fabrica vecină. Incendiul a fost stins la timp şi nu s-au înregistrat victime, iar pagubele materiale se estimează la până la 100.000 de euro”, se susţine în comunicat.

Sursa Foto: ISU Alba

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *