Articole

Kemal Kiricdaroglu le mulțumește alegătorilor săi și îndemnă la continuarea luptei pentru democrație

1 minute necesare pentru a citi articolul

Kemal Kiricdaroglu le-a  mulțumit alegătorilor săi într-un discurs în care și-a recunoscut explicit înfrângerea, dar a îndemnat la ”continuarea luptei pentru democrație”.

Cele mai relevante declarații:

”Tot ceea ce este fără dreptate, tot ce nu conține justiția nu va fi de partea mea. Nu am putut să rămân tăcut că ați fost tratați ca cetățeni de mâna a doua. Am vrut să mă asigur că toți sunt tratați drepturi egale.

Niciodată nu voi permite ca această familie să fie destrămată. Întotdeauna poporul turc trebuie să fie cu stomacul plin, când deschidem frigiderul trebuie să fie plin. Întotdeauna mă voi lupta pentru libertatea și egalitatea poporului turc.

Pentru voi, pentru copiii voștri, pentru toți frații și surorile voastre, vă rog să nu vă lăsați și să ne luptăm pentru democrație. Această frică, această spaimă nu trebuie să intre în oasele noastre. Noi trebuie să ne luptăm să menținem egalitatea.

Din toată inima vă mulțumesc. Am un mesaj pentru tineri, cu aceste alegeri am văzut autoritatea, înțelepciunea poporului Turciei.”

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *