Articole

LIVE Guvernul Ciolacu depune jurământul la Cotroceni

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ora 17.10: Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a făcut de trei ori semnul crucii după ce a depus jurământul, în timp ce ministrul Justiției, Alina Gorghiu, nu a ținut mâna pe Biblie când a depus jurământul.

Ora 17.00: A început ceremonia depunerii jurământului. Circa jumătate dintre membrii Cabinetului țin mâna la piept la intonarea imnului național.

Știrea inițială: Miniștrii cabinetului Ciolacu vor depune jurământul la Cotroceni la ora 17.00, inormează Administrația Prezidențială. Potrivit Constituției, Guvernul în întregul său şi fiecare membru în parte îşi exercită mandatul, începând de la data depunerii jurământului.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu în urma rocadei politice de la PNL la PSD a fost învestit, joi după-amiază, cu 290 de voturi (minimul necesar era 233) din cele 385 valabil exprimate, 95 de voturi împotriva și nicio abținere. De menționat este că votul s-a desfășurat în contextul în care parlamentarii liberali sau social-democrați care nu ar fi votat Guvernul Ciolacu urmau să fie excluși din partide.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.