Articole

Maria-Manuela Catrina, numită director adjunct al Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică / Catrina a mai fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

1 minute necesare pentru a citi articolul

Maria-Manuela Catrina a fost numită, printr-o decizie a premierului Nicolae-Ionel Ciucă, în funcţia de director adjunct al Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică, funcție care are rang de subsecretar de stat.

Decizia semnată a fost publicată în Monitorul Oficial din data de 6 decembrie 2022.

Fostă șefă a organizației de femei a PSD București, Catrina a mai deținut o funcție de secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (Guvernul Grindeanu) și a avut calitate de membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale „Poșta Română”.

În trecut, Catrina a condus Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, fondat de  Adrian Năstase. A lucrat de asemenea în mai multe departamente ale PSD, în perioada în care Năstase era preşedintele Consiliului Naţional.

Tot prin decizie a premierului, în funcția de secretar de stat vacantă, din cadrul Autorităţii pentru Digitalizarea României, a fost numit temporar Constantin Daniel Vişoiu, consilier clasa I grad superior la Biroul resurse umane din cadrul Serviciului Juridic şi Resurse Umane.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *