Articole

Ministrul Mediului întâmpinat cu pâine, sare și vin, de angajate ale primăriei îmbrăcate în costume populare, într-o comună puternic afectată de inundațiile din ultima perioadă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a fost primit cu pâine, sare și vin la Ighiu, comună din județul Alba, unde apele au făcut prăpăd în urmă cu trei săptămâni, scrie alba24.ro.

La intrarea în primărie, Fechet a fost primit cu mare fast: mai multe angajate îmbărcate în haine populare așteptau autoritățile cu pâine și sare. Când aceștia au coborât din mașini au fost întâmpinați de primarul comunei, Traian Rusu, care i-a poftit să servească dintr-o pâine făcută la Ighiu și un pahar de vin.

Ministrul a fost însoțit de prefectul județului Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel și deputații Florin Roman și Alin Ignat.

După ce au mâncat din pâine și au băut din vin, autoritățile au dat mâna cu angajații primăriei care erau așezați în line pentru a-l saluta pe ministru.

În sala de ședințe au intrat reprezentanții județului alături de ministru și oficialii din comună pentru a discuta ce măsuri se pot lua în localitate pentru a preveni pe viitor și alte inundații.

Vezi video pe alba24.ro.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.