Articole

Ministrul Sănătății merge la Suceava. Noul secretar de stat, venit din sistemul medical militar, va rămâne acolo să gestioneze situația

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, va merge astăzi la Suceava, unde noua conducere a spitalului județean a demisionat. Ionel Oprea, noul secretar de stat din minister, venit din sistemul medical militar, va rămâne acolo să gestioneze situația.

„În această dimineață, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și noul secretar de stat, Ionel Oprea se vor deplasa la Suceava. Secretarul de stat va rămâne în localitate pentru gestionarea situației”, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Managerul și directorul medical al Spitalului Județean Suceava și-au dat demisia, miercuri noapte, a declarat prefectul Alexandru Moldovan citat de Obiectiv de Suceava.

Conform mai multor surse citate de presa locală, managerul interimar, Florin Filip, și directorul medical interimar, Elena Doina Ganea, împreună cu mai mulți medici din unitatea medicală și-au prezentat demisiile din cauză că nu mai fac față situației de criză cu care se confruntă județul. Directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, nu a demisionat, dar este în izolare la domiciliu.

Miercuri noaptea, la întrebarea reporterului G4Media.ro dacă poate confirma demisiile celor doi, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns că ”nu poate confirma, dar nici infirma”.

În curs de actualizare

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *