Articole

”N-a venit Crăciunul, dar ne pregătim. Așteptăm opinii!”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Primăria Arad compară oferte de brazi în toiul verii, conform unui mesaj publicat de primarul Călin Bibarț, miercuri seară, pe Facebook. Bibarț spune că se pregătește de Crăciun și că pentru acest an a decis achiziționarea unui brad artificial, pentru a nu mai încuraja tăierea brazilor naturali.

Primarul a publicat o serie de fotografii în care pare preocupat de mărimea și modelul bradului pe care îl va amenaja în Arad de Crăciun. Bibarț le-a cerut opinia arădenilor cu privire la bradul pe care și-l doresc:

  • ”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”, este mesajului primarului Călin Bibarț.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *