Articole

Noua conducere a PNL Brăila și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban, în competiția internă pentru șefia partidului

1 minute necesare pentru a citi articolul

PNL Brăila și-a ales vineri o nouă conducere, singurul candidat și câștigător al președinției organizației fiind deputatul Alexandru Popa. El a obținut voturile a 186 de membri ai organizației PNL Brăilă, dintre cei 188 prezenți la Conferința Județeană.

Alexandru Popa se numără printre liderii politici care și-au asumat susținerea pentru Ludovic Orban, în competiția internă pentru președinția partidului.

De la eveniment a lipsit Cătălin Boboc, secretar de stat în Ministerul Muncii, fostul președinte interimar al organizației PNL Brăila și susținător al premierului Florin Cîțu.

Deputatul liberal Ionel Dancă – un apropiat al liderului PNL Ludovic Orban – a fost prezent la Conferința de la Brăila, apreciind că noua conducere aleasă va acționa pentru „binele partidului, pentru Brăila și pentru România”.

„Suflu nou liberal adevărat la filiala PNL Brăila, cu noua echipa de conducere aleasă astăzi, formată din președintele Alexandru Popa și cei doi primvicepresedinti Antoaneta Ioniță și Cătălin Canciu! I-am sprijinit și incurajat în aceste alegeri, alături de colegii deputați liberali George Ionescu de la Prahova, George Stângă de la Galați si Claudiu Chira de la Timiș. După alegerile de astăzi, noul președinte ales al filialei PNL Brăila a anunțat susținerea organizației pentru Ludovic Orban pentru un mandat de președinte al Partidului National Liberal, pentru binele partidului, pentru Brăila și pentru România!”, a transmis Dancă.

Sursa Foto: Facebook

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *