Articole

Noul director al Direcției de Sănătate Publică Galaţi, detaşat de la Argeş, a contestat decizia de numire şi nu s-a prezentat la post

1 minute necesare pentru a citi articolul

Noul director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, dr. Sorina Honţaru, detaşat de la Argeş, a contestat decizia şi nu s-a prezentat la post, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu, citată de Agerpres.

Potrivit unei decizii a Ministerului Sănătăţii, Sorina Honţaru trebuia să preia conducerea DSP Galaţi pe 20 mai, în condiţiile în care actualului director, dr. Liliana Moise, i se termina, în aceeași zi, delegarea pe funcţia de director executiv al instituţiei.

„A încetat promovarea temporară pe funcţia de director executiv a dr. Liliana Moise, iar doamna dr. Moise şi-a exprimat dorinţa ca această promovare să nu mai continue. Ea a rămas şef Serviciu Control în Sănătate Publică a DSP Galaţi. Acest lucru nu are legătură cu numărul deceselor din judeţ din cauza COVID-19 (n.r.- 79, până în prezent). Dr. Sorina Honţaru, care urma să preia funcţia de director executiv al DSP Galaţi, a contestat decizia Ministerului Sănătăţii şi nu s-a prezentat deocamdată la post”, a precizat Liliana Iordăchescu.

În acest moment, până când se va lua o decizie privind contestaţia depusă la Ministerul Sănătăţii de fostul şef al DSP Argeş, detaşat la Galaţi, încă nu se ştie cine conduce interimar instituţia, în plină stare de alertă determinată de pandemia de COVID-19.

Sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *