Articole

Nu am cerut preotului din parohia mea să vină cu Lumină/ Nu cunoșteam în detaliu acordul inițial cu BOR

1 minute necesare pentru a citi articolul

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seară, că nu a cerut preotului din parohia de care aparține să îi aducă Lumină în noaptea de Înviere. Orban a răspuns sec ”nu”, atunci când a fost întrebat de moderatorul Digi24 dacă și-a anunțat preotul că vrea să primească Lumină, iar când a fost întrebat de ce nu a cerut Lumină, premierul a răspuns că este ocupat ”de dimineață până noaptea”.

Premierul a mai declarat și că nu știa în detaliu acordul încheiat de ministrul de Interne, Marcel Vela, împreună cu Preafericitul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Române. Orban a declarat că după modificarea acordului ”riscurile de transmitere sunt minime”:

”Nu am vorbit cu preotul să vină cu Lumină la mine acasă. Sunt ocupat de dimineață până noapte (…) Nu cunoșteam în detaliu acordul domnului ministru încheiat cu BOR. Ulterior, acest acord a fost modificat și la ora actuală este conform tuturor ordonanțelor și recomandărilor specialiștilor epidemiologi. Riscurile de transmitere sunt aproape inexistente acum”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, la Digi24.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.