Articole

Nu cred că Ciolacu a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui

1 minute necesare pentru a citi articolul

Gabriela Firea, președintele PSD București, l-a acuzat joi pe Marcel Ciolacu, președintele partidului, că ”nu a luptat suficient” pentru a o impune drept candidat la Primăria București. ”Nu cred că a luptat suficient pentru candidatura mea. Nu cunosc motivul. Pot doar bănui”, a spus ea într-un interviu pentru bugetul.ro când a fost întrebată dacă Ciolacu a luptat suficient pentru ea.

Reacția lui Firea a venit după ce liderii PSD și PNL au eșuat încă o dată în încercarea de a stabili un candidat comun la Primăria Capitalei.

Firea a fost desemnată de PSD București drept candidata partidului la Primăria București, dar liderii coaliției au spus că ea nu are capacitatea de a atrage și voturile PNL, necesare pentru a-l învinge pe Nicușor Dan.

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a spus joi într-o discuție cu jurnaliștii că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei doar dacă PNL și PSD merg separat în alegerile din București.

„Dacă mergem separat, doamna Firea este candidat”, a spus liderul PSD.

„Dacă mergem cu candidat comun, nu este nici Burduja, nici Firea”, a mai spus Ciolacu, fără a preciza cine ar putea fi acest candidat.

Marcel Ciolacu a menționat că nici PSD, nici PNL nu îl susțin pe Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Capitalei.Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.