Articole

O persoană din cadrul Clubului Dinamo, depistată cu Covid-19. LPF a suspendat meciurile echipei din Ștefan cel Mare

1 minute necesare pentru a citi articolul

Potrivit unei informări transmise de reprezentanții Dinamo, meciurile echipei din Ștefan cel Mare au fost suspendate, după ce o persoană din cadrul Clubului a fost depistată cu Covid-19.

„Meciurile echipei noastre au fost suspendate! Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat astăzi suspendarea meciurilor până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de-a patra testare COVID-19”, au transmis reprezentanții Dinamo.

De asemenea, LPF a confirmat informația, precizând că se impune păstrarea confidențialității în privința identității persoanei infectate.

„Ținem să informăm că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC Dinamo 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19. Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane. Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, se arată în comunicatul emis de LPF.

Partida Dinamo București vs Chindia Târgoviște, contând pentru etapa a III-a în play-out, urma să se dispute în 13 iulie, fără spectatori, pe arena din Ștefan cel Mare.

Sursa Foto: Facebook/Dinamo

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *