Articole

Ovații timp de 7 minute la Veneția pentru Filmul „Maestro” al starului Bradley Cooper despre celebrul dirijor Leonard Bernstein

1 minute necesare pentru a citi articolul

„Maestro” – al doilea film mult așteptat al lui Bradley Cooper în calitate de regizor – a fost proiectat la Festivalul de Film de la Veneția în aplauze furtunoase. Drama despre viața legendarului dirijor Leonard Bernstein a fost aplaudată în picioare timp de șapte minute la premiera sa mondială de la Teatrul Sala Grande, sâmbătă seara, transmite Variety.

Cooper, care îl interpretează pe Bernstein în filmul produs de Netflix și colega sa de scenă Carey Mulligan nu au participat la festivități din cauza grevei sindicatului actorilor. Dar cei trei copii ai lui Bernstein – Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Maria Felicia Bernstein – au primit afecțiunea publicului, salutând mulțimea printre lacrimi odată ce s-au aprins luminile.

Și apoi s-au bucurat de bucuria vieții tatălui lor. În timp ce genericul s-a derulat pe muzica lui Bernstein, au început să dea din brațe ca dirijorii, dansând și sărbătorind.

Trailerul filmului Maestro:

„Maestro” trece ușor peste unele dintre cele mai cunoscute momente din viața lui Bernstein, cum ar fi compunerea piesei „West Side Story”, în favoarea concentrării asupra relației sale cu Montealegre.

Într-un interviu pentru Variety, Cooper a dezvăluit că Steven Spielberg a fost inițial însărcinat să regizeze o dramă biografică a lui Bernstein și l-a recrutat pe Cooper pentru a juca în ea. Cooper venea după „A Star Is Born” la acea vreme și era mai interesat să scrie și să regizeze filme decât să joace pentru altcineva, chiar și pentru Spielberg.

„I-am [spus lui Spielberg]: „Întotdeauna am simțit că aș putea juca rolul unui dirijor, dar pot să cercetez materialul și să văd dacă pot să îl scriu și să îl regizez? M-ați lăsa să fac asta?”. a spus Cooper. „Steven are o mulțime de interese – va alege un singur lucru și toate celelalte lucruri vor fi puse în așteptare. Cred că știa că nu va face acel film pentru o vreme. A fost destul de amabil să mi-l încredințeze mie”. (Spielberg este producător la „Maestro”).

„Maestro” va fi difuzat pe Netflix începând cu 20 decembrie.

Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.