Articole

Parlamentul se reunește joi în ședință de plen comun pentru încuviințarea decretului de prelungire cu o lună a stării de urgență

1 minute necesare pentru a citi articolul

Camera Deputaților și Senatul se vor reuni joi, la ora 12:00, într-o ședință de plen comun online pentru încuviințarea decretului de prelungire cu o lună a stării de urgență, semnat marți de președintele Klaus Iohanis.

Decizia a fost luată de Birourile Permanente Reunite, care de asemenea au avut o ședință online după anunțarea măsurii de către șeful statului.

Birourile permanente reunite au decis, de asemenea, să transmită decretul emis de preşedintele Klaus Iohannis către Comisiile juridice, de apărare şi de sănătate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, care vor întocmi, miercuri, un raport.

Pentru avize au fost sesizate Comisiile economică, de afaceri europene, pentru muncă, pentru transporturi şi pentru învăţământ.

Citește și:

VIDEO Starea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile. Iohannis: Școlile rămân închise. Guvernul va lua măsurile să fie asigurată securitatea alimentară. Se pot plafona prețurile la alimente de strictă necesitate, medicamente, utilități. Nu păcăliți instituțiile, vă păcăliți singuri!

DOCUMENT Decretul președintelui Iohannis de prelungire cu încă o lună a stării de urgență în România

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *