Articolecartea cu apolodorgeografielive webcam

Pe urmele pinguinului Apolodor prin toată lumea, live pe Internet

1 minute necesare pentru a citi articolul

Mai bine de șase decenii au trecut de când, sub penița scriitorului Gellu Naum, pinguinul-tenor Apolodor părăsea circul din Târgul Moșilor și pleca prin lume, să-și găsească frații. Șaizeci de ani înseamnă amar de vreme, în care omenirea s-a mișcat rapid și s-au întâmplat multe, mai multe chiar decât i s-au întâmplat coristului defetist, rătăcit în drum spre frații săi Labrador. Apoi, în 2020, oamenii au stat pe loc. Dar, dacă le e dor de drum pe la Ecuator, de profesorul Carlos Alfandor sau coasta Golfului Terror, din povestea lui Apolodor, ei pot să plece. Pot urmări aventura lui pinguinului în direct, pe Internet. Cu unele aproximări, adăugiri și corecturi, căci și cronica pinguinului explorator e plină de file rupte și capitole în care „nu prea se știe” pe unde-a fost, ce-a mai făcut. Iată:

  • Notă: Povestea a fost refăcută folosind transmisii live de lungă durată, verificate în perioada 8-10 aprilie. Unele dintre acestea pot suferi întreruperi definitive, în timp, iar altele pot fi întrerupte temporar, din motive tehnice (de ex., in cazul Stației Spațiale Internaționale)

Apolodor a plecat din București, care acum arată așa:

Și-a părăsit circul pentru a se duce la frații săi, în Labrador. Dar a căzut din avion și a ajuns la Capul Nord, unde chiar acum arată cam așa:

Vezi toată călătoria pe urmele lui Apolodor pe EduPedu.ro

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *