Articole

Percheziții în județul Timiș la persoane suspectate de fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Un bărbat de 26 de ani şi o femeie de 48 de ani au fost reţinuţi

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un bărbat de 26 de ani şi o femeie de 48 de ani au fost reţinuţi, vineri, în Timișoara, pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, după ce poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Timiş au efectuat şapte percheziţii domiciliare, în judeţ, la persoane bănuite de comiterea acestor infracţiuni, dar şi o percheziţie la sediul unei universităţi private din Timişoara, relatează Agerpres.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat că au fost puse în executare trei mandate de aducere.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că mai multe persoane care nu ar fi promovat examenul de bacalaureat ar fi achitat suma de 2.000 de euro pentru obţinerea de diplome contrafăcute. Ulterior, ar fi folosit diplomele de bacalaureat falsificate pentru a se înscrie la unitatea de învăţământ.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri şi telefoane mobile, iar trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Un bărbat de 26 de ani şi o femeie de 48 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, aceştia fiind introduşi în Centrele de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Caraş-Severin.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora şi luării măsurilor legale care se impun.      ț

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.