Articole

Piesă de excepție dedicată eroilor din linia întâi. În videoclip apar Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, Victor Rebengiuc și medicul Radu Zamfir

1 minute necesare pentru a citi articolul

Piesa „Cine-i salvează pe eroi” a fost compusă de Smiley și Cabron, cu câteva luni înainte de a apărea pandemia de Coronavirus. 

„Piesa nu a fost scrisă pentru această situație, dar am decis să o lansez acum pentru că am simțit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susținem. Fiecare putem fi eroi sau cei care așteaptă ceva de la eroi. Și acum suntem toți și una și alta. Acțiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalți”, a spus Smiley pentru Digi24.

În videoclip apar și Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi și medicul Radu Zamfir. Videocliplu e încheiat cu câteva cuvinte rostite de Victor Rebengiuc: „Vouă, celor din linia întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim”.

Melodia a fost distribuită pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

„Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim! Mulțumim Smiley Ianis Hagi Simona Halep Nadia Comaneci”

 

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *