Articole

Premierul Ludovic Orban nu a interacționat cu șeful corpului de control al ministrului Sănătății, care a fost confirmat cu Covid-19

1 minute necesare pentru a citi articolul

Premierul Ludovic Orban nu a interacționat cu șeful corpului de control din Ministerul Sănătății, Constantin Dina, care a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus, a precizat sâmbătă seară Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Întrebați dacă șeful guvernului va intra în carantină având în vedere întâlnirile cu Dina, reprezentanții GCS au declarat: ”Nu, deocamdată premierul nu este contact direct al vreunui caz confirmat cu noul coronavirus”.

Nelu Tătaru a declarat sâmbătă că șeful Corpului de Control din Ministerul Sănătății, Constantin Dina, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și susține că nu a avut contact direct cu acesta:

”Nu am avut un contact direct cu persoana respectivă. Rezultatul este negativ, se vor repeta testele. Ancheta epidemiologică va evidenția, este în curs. Ne-am organizat activitatea astfel încât să se poată lucra de acasă. A început dezinfecția încă de dimineață, 24 de ore va rămâne zona liberă. Domnul Dina avea deplasări și la Constanța, acolo unde locuiește și unde este un mic focar și e posibil de acolo. Domnul Dina este asimptomatic (…) Nu am de ce să stau momentan în izolare”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Constantin Dina (44 de ani) a fost șeful Direcției de Sănătate Publică din Constanța și Director General de Control și Antifraudă din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Constantin Dina a fost numit șef al Corpului de Control din Ministerul Sănătății în 2014, de către ministrul Nicolae Bănicioiu, în 2017 s-a întors la conducerea DSP Constanța, pentru ca în cele din urmă să revină la funcția din minister. Dina a fost decorat în 2019, de către președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sanitar.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *