Articole

Primăria a început să distribuie populației seturi de mănuși sterile și măști de protecție

1 minute necesare pentru a citi articolul

Reprezentanţii Primăriei Slatina distribuie, săptămnal,  seturi de câte cinci măşti de protecţie şi cinci perechi de mănuşi sterile pentru fiecare locuinţă din municipiu.

„Astăzi am dat startul acţiunii de distribuire a seturilor de 5 perechi de mănuşi sterile şi 5 măşti pentru fiecare unitate locativă. Distribuirea va continua prin intermediul echipelor de la serviciile şi direcţiile din subordinea Primăriei Municipiului Slatina, săptămânal pe întreaga perioadă a stării de urgenţă. Vom ajunge în casa fiecăruia dintre dumneavoastră!”, a transmis primarul Emil Moţ prin intermediul facebook-ului.

Primaru din Slatinal i-a mai îndemnat pe localnici să iasă din locuinţe numai în cazul în care au o urgenţă și totdeauna să poarte mască şi mănuşi.

Mulți locuitori ai Slatinei s-au trezit astăzi cu primarul la ușă, care  a venit să le aducă măști și mănuși – scrie publicația evenimentdeolt.ro. Edilul le-a transmis slătinenilor că această acțiune va continua pe toată perioada stării de urgență.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Emil Moț, a aprobat zilele trecute o hotărâre prin care a stabilit mai multe acțiuni de protejare și ajutorare a populației. Pe lângă distribuire de mănuști și măști, municipalitatea va acorda tichete sociale în valoare de 300 de lei pentru categoriile defavorizate.

În municipiul Slatina sunt aproximativ 34.000 de locuinţe.

 

Sursa Foto: Eveniment de Olt

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *