Articole

Programul de relansare economică, marcat de discursuri triste și goale. Parte din program a fost copiată de la PSD, iar liberalii nu înţeleg nici măcar ce au copiat

1 minute necesare pentru a citi articolul

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirmă că evenimentul de relansare economică este marcat de discursuri „triste şi goale”. El a mai acuzat că parte din programul „Reclădim România” a fost copiată de la PSD, și că „liberalii nu înţeleg nici măcar ce au copiat”.

„Se lungeşte plictiseala! Relansarea economică a ţării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de steguleţe este cea mai ciudată imagine a anului. Preşedintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiţi de audienţă rezistă doar cu gândul la cocktailul de după”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

Preşedintele interimar al PSD aminteşte de o vorbă a românilor: „nasol, moment, faină coliva!”.

„Sincer, după aceste discursuri triste şi goale, ce arată că guvernanţii nu înţeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas. Pentru aşa ceva, românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva!”, a scris Ciolacu.

Sursa Foto: Inquam Photos / Autor:Virgil Simionescu

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *