Articole

Putin a acuzat duminică serviciile secrete ucrainene că s-au aflat în spatele exploziei puternice care a distrus o parte din podul din Crimeea

1 minute necesare pentru a citi articolul

Preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat duminică serviciile secrete ucrainene (SBU) că s-au aflat la originea exploziei puternice care a distrus o bună parte din podul care leagă Crimeea de Rusia, spunând că a fost vorba despre un „act terorist” contra unei infrastructuri cheie, transmit AFP, Reuters şi DPA.

”Autorii, executanţii şi comanditarii sunt serviciile secrete ucrainene”, a declarat Putin în timpul unei întrevederi cu şeful Comitetului de anchetă rus.

”Nu este niciun dubiu. Acesta este un act de terorism îndreptat spre distrugerea infrastructurii civile esenţiale a Federaţiei Ruse”, a adăugat liderul de la Kremlin.

În 24 februarie acest an, Rusia a lansat o agresiune militară nejustificată şi neprovocată împotriva Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ”operaţiune militară specială de denazificare” a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei, relatează Agerpres.

Citește și…

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *