Articole

Rectificarea bugetară şi deficitul vor fi dezbătute mâine în şedinţa de Guvern. Nimeni nu trebuie să aibă vreo temere de faptul că nu sunt resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor

1 minute necesare pentru a citi articolul

Nicolae Ciucă a declarat, după ce a primit votul de învestitură al Parlamentului, că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern pentru dezbaterea recitificării bugetare şi a deficitului bugetar şi a dat asigurări că vor fi resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor, cât şi fondurile pentru nevoile Ministerului Sănătăţii, în contextul pandemiei.

„În acest moment, elementele privind rectificarea bugetară şi deficitul bugetar urmează a fi dezbătute în şedinţa de Guvern de mâine şi după ce vom avea aceste elemente tehnice, putem să comunicăm ce s-a întâmplat. Nimeni nu trebuie să aibă vreo temere de faptul că nu sunt resurse financiare pentru plata pensiilor şi salariilor. Sunt asigurate fonduri pentru toate nevoile pe care le are Ministerul Sănătăţii. Nu pot să vorbesc acum de încălcarea acestor angajamente pe plan extern, atâta timp cât nu avem cifrele finale”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la Parlament despre deficitul bugetar, relatează News.ro.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *