Articole

Regiunea Odessa este încă printre zonele cu cele mai multe pene de curent. Lucrăm cu partenerii pentru a ușura situația și pentru a le oferi oamenilor noștri mai multe oportunități

1 minute necesare pentru a citi articolul

Volodimir Zelenski anunță, duminică seara, că se lucrează constant la refacerea rețelelor de aprovizionare cu energie, în Odessa și în alte regiuni.

„În acest moment, în Odessa și în alte orașe și districte din regiune s-a reușit restabilirea parțială a aprovizionării. Facem totul pentru a ajunge la maximul posibil în condițiile de după loviturile rusești. Dar acum regiunea Odessa este încă printre zonele cu cele mai multe pene de curent”, a transmis Zelenski.

Situația rămâne complicată în mai multe localități din regiunile Kiev, lviv, Vinnytsia, Ternopil,  Chernivtsi, Zakarpattya, Sumy, Dnipro. „Lucrăm cu partenerii pentru a ușura situația și pentru a le oferi oamenilor noștri mai multe oportunități, mai multă energie electrică”, a transmis Zelenski.

Liderul Ucrainei a anunțat și decizia Consiliului Național de Securitate și Apărare a Ucrainei privind aplicarea de sancțiuni împotriva a șapte persoane.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *