ArticoleCoronavirus

Românii care vin din „zonele roșii” și nu au simptome de Covid vor merge în carantină la domiciliu, printr-o declarație pe propria răspundere că au condiții de separare de restul familiei

1 minute necesare pentru a citi articolul

Românii care vin din „zonele roșii” și nu au simptome de Covid vor merge în carantină la domiciliu, printr-o declarație pe propria răspundere că au condiții de separare de restul familiei. Decizia a fost luată pentru că „s-au depășit toate posibilitățile de cazare” în carantină instituționalizată, potrivit Grupului de comunicare strategică.

Astfel, potrivit unui ordin al ministrului Sănătății, publicat miercuri în Monitorul Oficial, se instituie măsura carantinei la domiciliu pentru persoanele asimptomatice care intră în România și vin din zonele cu transmitere comunitară extinsă a coronavirusului („zonele roșii”).

Același ordin prevederea măsura carantinării la domiciliu pentru pacienții infectați cu coronavirus, dar care sunt asimptomatici, însă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a reveni asupra acestei măsuri.

 

Vom reveni

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *