Articole

Românii să nu plece din Marea Britanie, să acceseze măsurile de protecție socială puse la dispoziție de Guvernul Britanic

1 minute necesare pentru a citi articolul

Românilor din Marea Britanie li se cere să rămână pe loc, să nu vină spre România, mai ales că ar înseamna să fie plasați în carantină. Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, îi îndeamnă pe cei care poate și-au pierdut locurile de muncă, sursele de venituri, să consulte pagina de web a Ambasadei www.ambasada-romaniei.co.uk şi londra.mae.ro şi pagina de web a guvernului britanic www.gov.co.uk şi să acceseze pachetele de măsuri de protecţie socială, puse la dispoziţie de guvernul britanic.

Mihalache mai arată că statele de tranzit aplică restricţii, iar reglementarea acestor restricţii se schimbă de la o zi la alta. „E absolut necesar ca toţi dintre noi să contribuim la efortul comun de combatere a răspândirii coronavirusului. Trebuie să urmăm cu toţii reglementările şi instrucţiunile autorităţilor britanice cu privire la acest lucru, reglementările şi instrucţiunile autorităţilor române în ceea ce priveşte circulaţia dinspre şi către România. Staţi în casă, urmaţi instrucţiunile privind distanţarea socială, limitaţi-vă ieşirile la cele strict necesare”, spune ambasadorul în mesajul său video cu prilejul Sărbătorilor Pascale, postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook. Ambasadorul mai face cunoscut faptul că au fost instituite sisteme de permanenţă şi serviciile consulare vor fi asigurate în această perioadă pentru situaţiile de urgenţă.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *