Articole

”Roșia Montană a devenit elefantul nevăzut din încăpere. Îi cerem preşedintelui Klaus Iohannis să scoată elefantul de aur din Guvern”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Zeci de persoane participă, duminică, la protestul organizat de mai multe asociaţii la Palatul Cotroceni şi îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să intevină pentru a salva Roşia Montană. ”Uniţi, salvăm Roşia Montană” scandează protestatarii. ”Roşia Montană a devenit elefantul nevăzut din încăpere”, transmit organizaţiile care au dus şi un elefant la protest.

Zeci de persoane participă, duminică, la Palatul Cotroceni, la un protest organizat de Comunitatea Declic, Uniţi Salvăm, Rosia Montană în UNESCO World Heritage, Funky Citizens, Mining Watch România, Prietenii Roşiei Montane, Corupţia Ucide, Greenpeace şi Evoluţie în instituţie.

”Se împlinesc aproape 20 de ani de când am participat la primul protest pentru Roşia Montană”, a declarat unul dintre protestatari.

Oamenii cer preşedintelui să-şi exercite rolul de mediator şi să intervină pentru salvarea Roşia Montană.

”Îi cerem preşedintelui Klaus Iohannis să scoată elefantul de aur din Guvern”, transmit organizatorii, care vor ca dosarul pentru includerea sitului Roşia Montană în patromoniul UNESCO să nu fie retras.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *