Articole

Rusia riscă să rămână fără ţigări în timpul pandemiei coronavirus

1 minute necesare pentru a citi articolul

După ce autorităţile de la Moscova au decis, la 30 martie, închiderea tuturor activităţilor economice „neesenţiale” şi trimiterea lucrătorilor în concediu plătit, industria tutunului din Federaţia Rusă a anunţat că în foarte scurtă vreme ţara va rămâne fără ţigări în magazine, transmite Info Sud-Est.

Producţia a fost suspendată în toate fabricile deţinute de cele trei companii care operează în Rusia: Japan Tobacco International, Philip Morris International şi British American Tobacco. Reprezentanţii de la Japan Tobacco International, cu fabrici în regiunea Sankt Petersburg, au declarat agenţiei ruse de presă Interfax că speră în reluarea activităţii până la Paştele ortodox.

Atât agenţia de presă Interfax, cât şi portalul rus de ştiri Fontanka, aduc în discuţie faptul că producţia de tutun nu a fost inclusă în lista „necesităţilor” impusă de guvern în decizia de restructurare a activităţilor economice, în încercarea de a opri extinderea pandemiei coronavirus. Acest lucru, subliniază reprezentanţii celor trei companii producătoare, înseamnă că fabricile de ţigări nu vor putea funcţiona în timpul carantinei.

Citește articolul integral pe Info Sud-Est.

sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *