Articole

Școlile s-ar putea redeschide la finalul lunii mai, început de iunie. Ministrul Sănătății, depre condițiile revenirii elevilor în școli

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat marţi seară că va avea o discuție cu ministrul Educației, pentru a stabili condițiile de redeschidere a școlilor. Cel mai probabil, copiii se vor putea reîntoarce la școală la finele lunii mai, începutul lunii iunie.

„Poate la sfârşitul lunii mai – începutul lunii iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine (miercuri – n.red) am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea lor în şcoli”, a precizat ministrul Nelu Tătaru într-o intervenție la Antena3.

Condițiile legate de revenirea copiilor la şcoală vor fi stabilite cu Ministerul Educației.

„Vom stabili tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului”, a comentat Tătaru.

Sursa Foto: G4Media

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *