ArticoleRomânia ajută

Selgros oferă peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună cadrelor medicale şi angajaţilor Ministerului de Interne

1 minute necesare pentru a citi articolul

Selgros Cash&Carry se implică în sprijinirea cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, oferind acestora peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună, a anunţat compania.

Astfel, prin campania lansată de retailer „Din pasiune pentru oameni”, porţiile de mâncare vor pleca către spitale şi instituţii MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava, şi Braşov – oraş în care suportul companiei se îndreaptă şi către un centru de susţinere şi ocrotire a persoanelor fără adăpost. Meniurile zilnice sunt pregătite în condiţii depline de siguranţă de bucătarii de la Selgros Bistro şi Pauza Mică, două branduri proprii, amplasate în interiorul magazinelor Selgros.

„Avem toată aprecierea pentru oamenii din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepţională, fiecare efort contează şi orice gest de solidaritate poate face diferenţa”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România.

Selgros Cash&Carry România s-a numărat printre primele lanţuri de magazine care s-au alăturat iniţiativei civice „Cumpărături la uşa ta”, o acţiune care constă în livrarea de pachete cu alimente de strictă necesitate la domiciliul persoanelor în vârstă sau cu mobilitate redusă.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa: Agerpres

Sursa foto: Pexels

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *