Articole

Şofer înregistrat cu 210 km/h în timpul unui control pe autostrada A1 / 86 de amenzi pentru viteză excesivă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un şofer a fost înregistrat circulând cu viteza de 210 km/h pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, în timpul unei acţiuni de control a poliţiştilor rutieri, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, şoferul are 37 de ani şi este din municipiul Bucureşti.

„Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulaţie”, se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat, sâmbătă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă.

Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 86, au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză.

De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus şi unul pentru alte abateri.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *