Articole

Spitalul Judeţean Buzău a suspendat contractul de muncă al asistentei care a fost prinsă luând bani pentru a facilita eliberarea unui certificat medico-legal

1 minute necesare pentru a citi articolul

Conducerea Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău a decis suspendarea contractului de muncă al asistentei de 53 de ani de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care a fost prinsă în flagrant luând bani de la un investigator sub acoperire pentru a facilita obţinerea de către acesta a unui certificat medico-legal cu mai multe zile de îngrijiri medicale, transmite News.ro.

”În urma deciziei Tribunalului Buzău care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatei S.M. salariată a Serviciului Judeţean de Medicină Legală din cadrul S.J.U. Buzău, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu 12.03.2024 SJU Buzău a suspendat contractul individual de muncă al acesteia conform prevederilor Codului Muncii. Precizăm că S.J.U. Buzău se dezice total de astfel de fapte şi le condamnă ferm”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Asistenta în vârstă de 53 de ani de la Serviciul judeţean de Medicină Legală a fost prinsă în flagrant, luni, în timp ce primea 600 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a-i facilita acestuia obţinerea unui certificat medico-legal cu mai multe zile de îngrijiri medicale.

Suma de bani era a doua tranşă pe care o primea asistenta care în urma flagrantului a fost reţinută pentru 24 de ore iar marţi, magistraţii Tribunalului Buzău au decis arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.