Articole

stai acasă și poți avea un meniu complet livrat la ușa ta / De unde poți să comanzi mâncărurile tradiționale în București și Ilfov

1 minute necesare pentru a citi articolul

Cozonac, pască, ouă roșii, drob, friptură sau borș pot ajunge de la restaurante, cofetării și alți livratori pe masa bucureștenilor care nu au timp sau nu gătesc de obicei. Comenzile de mâncare online îi scutesc de cumpărături pe cei care recurg la această soluție, iar direct la ușă pot sosi și legumele și fructele.

G4Media.ro vă prezintă o selecție de furnizori pentru București și Ilfov fie doar de cozonac și pască, fie pentru meniul complet sau pentru produse de la piață.

Cozonac de casă și pască, precum și alte produse pentru masa de Paști se pot găsi la livratorii care sunt specializați în furnizarea de „mâncare la orală” pentru cei care nu gătesc acasă, cum sunt bucateperoate.ro, vatra-satului.ro, pomello.ro, bucategustoase.ro sau mancareromaneasca.ro.

Livrează la domiciliu cozonac și pască Cofetăria Ina, Cofetăria Armand, Cofetăria Sweet Moments sau Cofetăria Casandra.

Și brutăria socială Mama Pan oferă cozonac și pască.

Multe cofetării și-au suspendat însă activitatea, dar unele s-au reorientat și, în această perioadă, pe lângă pască și cozonac, livrează la domiciliu pâine și mâncăruri, cum este Cofetăria Minimal, care oferă un coș de Paști cu ouă roșii, drob de miel, cozonac și pască. S-au reorientat și alți întreprinzători. De exemplu, Jerry’s Pizza livrează pachete compuse dintr-un cozonac, o pască și 10 ouă vopsite.

Și restaurantele au trecut de la farfurie la oală. Fiind închise în această perioadă, bucătăriile lucrează pentru livrări la domiciliu. Astfel, mâncărurile tradiționale pentru masa de Paști pot fi comandate, de pildă, de la City grill, care livrează și vin.

Gargantua oferă meniul complet de Paști, format din ouă roșii, drob de miel, ciorbă de miel, friptură de miel, cartofi la cuptor cu rozmarin, cozonac, dimensionat pentru cupluri sau pentru familii de 4-5 persoane.

Chefs experience livrează o gamă variată de preparate pentru masa de Paști, de la cele tradiționale la Tort Pavlova.

Aprovizionarea se poate face tot online, cu livrare la domiciliu și pentru legume și fructe proaspete. Iată câteva site-uri specializate: legumedetara.ro, fruitgang.ro, cosul-bio.ro, lapiata.ro sau gustautentic.ro.

Sursa foto: Pixabay.com

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *