ArticolePolitica

Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamţ a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ/ Mă întreb retoric, fireşte, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele

2 minute necesare pentru a citi articolul

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, afirmă că reprezentanţii PNL Neamţ au numit la conducerea Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ un patron al unei firme de pompe funebre. „Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu. Mă întreb retoric, fireşte, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele şi manichiuristele din PNL”, spune el, citat de News.ro.

„Sunt absolut șocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamţ a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu. Mă întreb retoric, fireşte, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele şi manichiuristele din PNL,(aşa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am aşteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătăţii nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Judeţean şi l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire şi pompe funebre?”, afirmă Ionel Arsene, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că „nemțenii mor și se imbolnăvesc pe capete”, iar „inconștienții ” de la PNL pun să se ocupe de viața oamenilor „un domn specializat în înmormântări”.

„Cum vă uitaţi în ochii medicilor din Spitalul Judeţean, oameni cu o înaltă expertiză profesională, când aţi pus să-i conducă un om fără nicio calificare în domeniul sănătăţii?! Poate se mai fac greșeli cu oameni nepricepuţi şi mediocri numiţi pe funcții (a se vedea cazul actualului prefect) dar acum când suntem în această situaţie dramatică, astfel de erori sunt nepermise, şocante şi de-a dreptul iresponsabile”, spune Arsene.

El cere iertare nemţenilor şi cadrelor medicale şi promite că imediat ce Spitalul Judeţean va reveni la Consiliul Judeţean, va numi un manager cu pricepere în domeniul sănătăţii.

„Aţi reuşit din nou să faceţi judeţul de râsul ţării, LEPRE GALBENE!!! Ruşine să vă fie !!!”, îşi încheie el postarea.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *