Articole

Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr

2 minute necesare pentru a citi articolul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Gorj, că el nu numără filialele care îl susţin, deşi acest lucru ar fi în avantajul său. Orban le-a vorbit colegilor de la Gorj şi despre investiţiile ce pot fi făcute în acest judeţ şi a amintit că el este „autorul” Transalpinei, relatează News.ro.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu nu număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până la urmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Gorj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj.

Preşedintele PNL a adăugat că pentru judeţul Gorj este necesar un program de dezvoltare.

Ludovic Orban a amintit că el este ”autorul” Transalpinei şi că susţine crearea unui program guvernamental netru domeniul schiabil din Parâng.

”Ştiţi că nu mă mai premiază decât din când în când domnul Dumitru Leuştean, pentru că am fost autorul Transalpinei, dar acolo este un proiect extrem de important de dezvoltare pentru tot arealul din zona respectivă. Trebuie sprijinit la nivel guvernamental tot domeniul schiabil din Parâng, trebuie susţinute toate proiectele de dezvoltare turistică din zona respectivă. În timp, trebuie să generăm noi industrii, noi investiţii care să fie în pas cu lumea. Mineritul de lignit reprezintă o activitate care e din ce în ce mai depăşită. Noi trebuie să găsim soluţii şi, de altfel, le-am şi găsit în timpul guvernării în proiectele de restructurare a Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Orban.

Integral pe News.ro.

La Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj participă și premierul Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *