Articoledemisie pasztor sandorsilviu deheleanstiri coronavirususr bihor

Sute de mii de bihoreni stau în casă să protejeze sănătatea și viața semenilor, dar Sandor pescuiește pentru că a cedat ispitei

1 minute necesare pentru a citi articolul

USR a solicitat vineri demisia din funcție a președintelui Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, surprins ieri la pescuit și amendat de polițiști pentru încălcarea ordonanțelor militare.

”Este inacceptabil ca o persoană care ar trebui, prin comportamentul său, să dea un exemplu comunității datorită poziției pe care o ocupă, să încalce ordonanțele militare. Fapta este cu atât mai gravă cu cât acesta este desemnat și vicepreședinte Comitetului pentru situații de urgență judetean care gestionează la nivelul județului Bihor situația creată de COVID-19. Sute de mii de bihoreni stau în casă să protejeze sănătatea și viața semenilor, afacerile și locurile lor de muncă sunt în pericol, iar în acest timp Pasztor Sandor pescuiește pentru că a cedat ispitei, după cum se justifică el însuși”, a solicitat, într-o postare pe Facebook, deputatul USR de Bihor Silviu Dehelean.

Acesta a cerut și demisia adjunctului Gărzii Forestiere Oradea, Nicolae Timaru, surprins pescuind în grupul lui Pasztor Sandor.

”Solicităm Inspectoratului Județean de Poliție să facă publice numele tuturor funcționarilor publici din anturajul președintelui Consiliului Județean, care au încălcat ordonanțele militare. Această atitudine de privilegiați pe care o manifestă politicieni și funcționari publici, ca și când li se cuvin toate privilegiile și ca și cum legea nu ar trebui să li se aplice, este inadmisibilă și trebuie sancționată de cetățeni și de instituții. Nu vorbesc de pensiile speciale sau de tunurile din bani publici, vorbesc despre aroganța de grof medieval a domnului Pasztor Sandor care își bate joc de tot sacrificiul oamenilor obișnuiți și iese la pescuit alături de slugile domniei sale. Pentru că nu mai poate să vâneze animale exotice pe mii de euro prin resorturi de lux, Sandor from Hungary, cum se auto-denumește, s-a hotărât să își omoare plictiseala la balta din Cetariu”, a subliniat Dehelean.

Citește și: Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a mers la pescuit pe un lac de lângă Oradea

Foto: Deputatul USR Silviu Dehelean / Sursa: Facebook

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *