Articole

Tăriceanu, Stolojan, Năstase, Ponta, Văcăroiu, Florin Georgescu și Mugur Isărescu

1 minute necesare pentru a citi articolul

Președintele USR, Cătălin Drulă, publică o imagine în care președintele PSD Marcel Ciolacu a fost surprins, săptămâna trecută, la o șută cu mai vechii lideri ai politicii românești, „prietenie” care în opinia sa confirmă motivul pentru care „pensiile speciale” sunt protejate în continuare. „O poză care arată de ce protejează Ciolacu pensiile speciale. La masă sunt 5 beneficiari de pensii speciale ca foști parlamentari”, a scris Drulă pe contul său de facebook.

Președintele USR afirmă că pensiile speciale ale celor cinci care au dominat politica românească ne costă peste jumătate de milion de lei, anual.

„Spre exemplu, domnul Florin Georgescu încasează, pe lună: 76.134 de lei (da, 15.000 euro) ca vice-guvernator, 12.353 de lei – pensie de la Casa de Pensii, și, peste acestea, încă 8.400 de lei pensie specială de fost parlamentar”, spune Cătălin Drulă, subliniind că Georgescu „mai scrie și cărți despre cât de bun e socialismul și ce minunat e impozitul progresiv, iar elevul Ciolacu își notează silitor”.

Liderul USR îl acuză pe Ciolacu de ipocrizie, apreciind că acesta n-are de fapt nicio intenție de a rezolva pensiile speciale.

„Același Ciolacu care se trezește sâmbătă dimineață să se tăvălească ipocrit că nu mai poate cu pensiile speciale. Săptămâna viitoare le-am putea rezolva scurt, o dată pentru totdeauna, dar e foarte clar, Ciolacu nu vrea”, susține Drulă.

În imagine, în afara lui Marcel Ciolacu, Mugur Isărescu și Florin Georgescu se mai află Călin Popescu Tăriceanu, Theodor Stolojan, Adrian Năstase, Nicolae Văcăroiu și Victor Ponta.  „Dintre aceștia, doar Ponta nu încasează încă pensia specială, pentru că nu are vârsta”, spune Drulă.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *