Articole

Teledon dedicat persoanelor afectate de cutremurele din februarie. La eveniment a avut o intervenţie şi Mbappe. Este prezent şi fotbalistul român Alexandru Maxim

1 minute necesare pentru a citi articolul

Kylian Mbappe a participat, miercuri seară, la un teledon în Turcia pentru cei afectaţi de devastatoarele cutremure din 6 februarie, relatează news.ro

Evenimentul, găzduit de studiourile BeIN Sports, este transmis în direct de A Spor, beIN Sports, D Smart Spor, Tivibu Spor, TRT Spor şi TV 8.5.

Participă numeroşi fotbalişti, antrenori şi preşedinţi de cluburi. Printre cei care au strâns donaţii răspunzând la telefoane s-au numărat şi Fatih Terim şi Şenol Guneş.

Sunt prezenţi la teleldonul “Omuz omuza” (Umăr la umăr) şi selecţionerul Turciei, Stefan Kuntz, dar şi mai mulţi antrenori, între care Jorge Jesus, Andrea Pirlo şi Vincenzo Montella.

Mbappe i-a acordat un interviu lui Acun Ilicali, moderatorul evenimentului, care este proprietar de televiziuni, dar şi al Hull City FC.

“Nu îmi pot imagina durerea pe care o pot simţi comunitatea turcă şi toată populaţia. Emisiunea de astăzi este unaa excepţională, care arată că fotbalul mondial şi comunităţile susţin Turcia şi vor face totul pentru a ajuta la reconstrucţie. Este o mare onoare pentru mine să particip”, a spus Mbappe.

Printre fotbaliştii prezenţi la eveniment se numără şi Alexandru Maxim.

Peste 50.000 de oameni au murit în Turcia şi în Siria în urma seismelor din 6 februarie.

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *