Articole

„Trebuie să încetăm să mințim despre războiul din Ucraina”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Liderul Comitetului de Apărare al Dumei de Stat, Andrey Kartapolov, a avut o intervenție la emisiunea Solovyo de la un post rusesc de televiziune, cerând să înceteze ”minciunile” despre războiul din Ucraina.

„Trebuie să încetăm să mințim. Despre asta am vorbit de multe ori. Dar cumva nu ajunge la fiecare lider. Am citit rapoartele Biroului de Informații sovietic pentru 1941, când germanii au pătruns în Moscova. Au spus deschis că undeva ne retragem. Dar în fiecare raport spuneau că brigada așa și așa, a făcut asta sau asta, piloții noștri au distrus așa și așa, pierderile noastre au fost așa și așa. Și oamenii au înțeles pericolul, au știut că inamicul este pe pământul nostru”, a comentat Andrey Kartapolov, citat de novayagazeta.eu

Cu o zi înainte, Comandamentul Operațional „Sud” a anunțat eliberarea de către Forțele Armate ale Ucrainei (AFU) a opt așezări din regiunea Herson, care fuseseră ocupate de armata rusă. „Cu unități de tancuri superioare în direcția Zolotaya Balka, Aleksandrovka, inamicul a reușit să pătrundă în adâncurile apărării noastre”, se preciza în raportul Ministerului rus al Apărării din 3 octombrie.

Citește și…

Sursa foto: Kremlin.ru

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *