Articole

Un român din Germania împarte gratuit șoferilor de TIR mănuși, dezinfectant, săpun și apă. ”Laudă-te și tu atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă lăudați!”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Șofer de meserie, Constantin Troncotă, un român originar din Timișoara și stabilit în Germania, oferă o lecție de implicare civică în lupta contra coronavirusului. Constantin merge prin parcările din Germania și oferă gratuit șoferilor de tir hârtie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mai ales că din cauza restricțiilor impuse mulți dintre șoferii de TIR care circulă pe șoselele Europei nu au acces la magazine sau la echipamente de protecție.

”Laudă-te și tu atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă laudați. Eu astăzi mă laud, merg prin parcările din Germania și ofer gratuit șoferilor: hârtie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mulțumesc, Roman Pamfiloiu Cristi Crs Vale Vale Andrei Cosmin Sabau Cipio și Andrei Novac.” a scris Constantin pe pagina sa de Facebook.

       

”Am investit aproape 2100 de euro, bani personali, nu am luat niciun leu de la șoferii pe care i-am ajutat! După ce am început acțiunea, am vorbit cu câțiva prieteni care m-au sprijinit și ei. Am făcut peste 1000 de kilometri deja, iar acum, după ce termin de vorbit cu dumneavoastră, merg încă o dată.” a declarat Constantin Troncotă pentru G4Media.ro.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook Constantin Troncotă

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *