Articole

UPDATE Într-un cartier din Ploiești, zeci de persoane participă la o petrecere de logodnă. Poliția locală nu ar fi intervenit deși s-a prezentat la fața locului

1 minute necesare pentru a citi articolul

UPDATE:  21.50:  Polițiștii au intervenit după ce mai mulți romi s-au adunat într-o cameră din blocul cu locuințe sociale din strada Rafinorilor, din carierul ploieștean Mimiu – relatează publicația Ziarul Incomod.

 

O petrecere de logodnă la care participă zeci de persoane este în plină desfășurare, într-un cămin de nefamiliști din cartierul Mimiu din Ploiești, scrie publicația Ziarul Incomod, care citează surse locale:

„Zeci de persoane care au venit cu taxiurile în căminul de nefamiliști de pe strada Rafinorilor din Ploiești participă, sâmbătă seara, la o petrecere organizată într-una dintre garsonierele de la etajul IV. Mai mulți martori spun că două familii de rromi au pregătit un eveniment special dedicat logodnei dintre doi tineri (adolescenți). Vecinii au fost chiar avertizați că în cursul zilei de sâmbătă în cămin va fi gălăgie și muzică, iar organizatorii chiar și-au cerut scuze pentru deranj”.

Potrivit publicației Ziarul Incomod, deși s-au prezentat la fața locului, polițiștii locali nu ar fi intervenit, cel puțin nu până la momentul publicării articolului.

 

Sursa Foto: ziarulincomod

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *