Articole

Viaţa mea publică a început în 28 ianuarie 1990, în marea manifestaţie organizată de PNL şi PNȚ împotriva FSN

1 minute necesare pentru a citi articolul

Ludovic Orban l-a ironizat miercuri pe Florin Cîțu, care declarase că e cel mai mare adversar al PSD.

Într-un discurs în fața filialei PNL Sector 3, Orban a spus că ”sunt unii care se proclamă, mai nou, campioni în lupta împotriva PSD. „Sunt unii care se proclamă, mai nou, campioni în lupta împotriva PSD. Eu nu proclam acest lucru, dar cei care mă cunosc, şi mă cunosc din 1990, ştiu că viaţa mea publică a început în 28 ianuarie, în marea manifestaţie organizată de PNL şi de Partidul Naţional Ţărănesc împotriva înfiinţării Frontului Salvării Naţionale care a dus la formarea CPUN”, potrivit Agerpres.

El a adăugat că a participat la toate demonstraţiile pro-democraţie din Piaţa Universităţii, demonstraţiile din 1991 și marşul cămăşilor albe al intelectualilor din Bucureşti.

”Am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă care s-a travestit sub diferite nume de-a lungul ultimilor 30 de ani. Am fost un luptător în prima linie, chiar şi atunci când mulţi dintre colegii mei făceau blaturi cu PSD. Şi vă garantez – PNL rămâne principalul adversar al PSD şi al modului distructiv în care PSD afectează istoria României şi singura forţă politică ce are capacitatea de a învinge PSD în alegeri aşa cum am făcut în alegerile locale parţiale, care în ciuda sondajelor lor, PNL a obţinut 40,5%”, a spus Orban, la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 3.

Foto: Ludovic Orban și Florin Cîțu – InquamPhotos Octav Ganea

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *