Articole

VIDEO Imagini copleșitoare cu Rafael Nadal și Roger Federer plâng unul lângă celălalt, în competiția Laver Cup de la Londra

1 minute necesare pentru a citi articolul

Momente emoționante, în competiția Laver Cup de la Londra. Nu demult rivali pe teren, cei doi legendari sportivi ai tenisului mondial, Roger Federer și Rafael Nadal au plâns unul lângă celălalt. La 41 de ani, Federer care are în palmares 103 titluri cucerite în circuitul profesionist, 20 dintre ele de Mare Şlem, dintre care opt la Wimbledon, un record, a anunţat că îşi încheie cariera la Laver Cup din cauza unei accidentări persistente la genunchi.

În competiția de la Londra, Federer a încheiat cu o înfrângere, la dublu, alături de Rafael Nadal, în faţa perechii americane Jack Sock/Frances Tiafoe, 6-4, 6-7 (2/7), 9-11.

În faţa a zeci de mii de oameni aflaţi în tribunele arenei O2, care i-au scandat în repetate rânduri numele, Federer şi Nadal, care fac parte din echipa „Europei”, s-au „înclinat” în faţa adversarilor lor, componenţi ai echipei „Restul Lumii”, după o partidă care a durat două ore şi 16 minute.

Citește și…

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *