Articole

VIDEO În pline restricții din cauza pandemiei de coronavirus, un tătic din București găsește o variantă inedită să își plimbe bebelușul: pe acoperișul blocului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un tătic din sectorul 2 al Capitalei a fost filmat sâmbătă când își plimba bebelușul, în cărucior, pe acoperișul blocului. Imaginile ne-au fost trimise de Liviu, un cititor G4Media.ro.

G4Media.ro a publicat opinia medicului pediatru Mihai Craiu, în contextul epidemiei COVID-19, potrivit căruia cu un copil mic ieșim pe balcon, sau la geam, sau doar în curtea proprie.

“Dragi părinți, după ce veți parcurge acest articol, este posibil să recunoașteți că ați avut ideea că o plimbare până în parc sau în jurul cartierului ar fi binevenită, acum, când este din nou vreme însorită. Răspunsul experților este unul foarte clar – pentru moment nu mergem cu copiii în parc, la leagăne sau în alte zone comune cu alți copii”, transmite medicul pediatru Mihai Craiu. “Stați în balcon sau DOAR în curtea proprie. Acum nu e momentul să vă riscați viața și sănătatea pentru că ați citit un mit prostesc”, spune acesta.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *