Articole

VIDEO O sută de artiști și membri ai Orchestrei simfonice București interpretează piesa „Hristos a înviat!” de acasă

1 minute necesare pentru a citi articolul

O sută de artiști și membri ai Orchestrei simfonice București interpretează piesa „Hristos a înviat!” de acasă, într-un proiect muzical inedit coordonat de compozitorul Andrei Turdor, realizat prin Creart.

Piesa reunește 100 de artiști, care s-au implicat pro bono în proiect, și este compusă de Andrei Tudor pe versuri de Andreea Andrei, iar montajul este realizat de Radu Bucura.

„Ne-am gândit să creăm un moment special, care vă este dedicat din toată inima. Au răspuns cu multă deschidere la acest proiect de suflet Luminița Anghel, Paula Seling, Nico, Oana Sârbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todoruț, George Miron, sopranele Felicia Filip, Irina Iordăchescu, Irina Baianț, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Miriță și Andrei Lazăr, Grupul Vocal Acapella (condus de George Miron) și Corul de Copii Sunetul Muzicii (condus de Cristina Manoliu). În acest moment în care toată lumea este izolată în casă și în care artiștii nu pot avea contact direct cu publicul lor, am găsit această soluție, cu totul atipică, care a reprezentat și o provocare din punct de vedere al calității audio video, înregistrările fiind realizate doar cu ajutorul telefonului mobil, fără alte accesorii tehnice. Atât artiștii, cât și orchestra au trimis gândul lor artistic direct din propriile sufragerii. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect!”, transmit inițiatorii proiectului.

Sursa foto: captură video

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *