Articole

Violențe extreme într-un cartier de romi din Codlea, Brașov. Forțele de ordine, atacate cu lopeți. Polițiști răniți

1 minute necesare pentru a citi articolul

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne anunțau, luni, că sporesc numărul forțelor de ordine în zonele considerate periculoase, dominate de infractori, însă actele de violență petrecute câteva ore mai târziu, într-o altă localite brașoveană, arată că situația începe să le scape de sub control.

Violențe extreme au avut loc, luni seara, în cartierul de romi, Mălin, din Codlea, județul Brașov, scrie publicația brasovstiri.ro.

Potrivit IPJ Brașov, în timpul confruntării, șase persoane au fost rănite. Printre răniți se numără și doi polițiști locali, un jandarm și un polițist de la Poliția Națională. Doi dintre romii implicați în scandal au fost transportați la Spitalul Județean Brașov. Publicația brașoveană relatează că unul dintre romi ar fi fost lovit cu toporul în cap.

Primii care au ajuns la locul în care se desfășura scandalul au fost polițiștii locali. Încercând să-i despartă pe romi, doi dintre polițiști au fost loviți cu lopețile.

În ultimele două zile, incidente de o violență extremă, în care au fost implicați cetățeni de etnie romă, au mai avut loc și în Teliu, Săcele, Tărlungeni (Brașov) în cartierul Mimiu (Ploiești) Micro 6 (Hunedoara), Rahova/Ferentari (București),  Buftea (Ilfov).

Citiți mai multe în brasovstiri.ro   

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.