Articole

Vom interzice circulația în Timișoara a autobuzelor și camioanelor sub Euro 4

1 minute necesare pentru a citi articolul

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că va fi interzisă circulația în oraș a autobuzelor și camioanelor cu motor sub Euro 4. Anunțul edilului vine după ce Comisia Europeană a cerut României solicită României să respecte cerințele directivei privind calitatea aerului înconjurător, București, Brașov, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara fiind orașele care au înregistrat depășiri de dioxid de azot (NO2).

Edilul nu a precizat de când va fi luată decizia, iar anunțul său vine în condițiile în care lucrările la centura de sud a Timișoarei au început în luna martie a acestui an, iar termenul de execuție este de 24 de luni.

„Ei bine, a venit vremea să intervenim și asupra mașinilor! Știu că măsura este impopulară, dar ea trebuie luată, chiar dacă suntem în an electoral! Iar noi, ca oameni responsabili, punem mai presus de interesele noastre electorale și de orice altă natură, interesele orașului! Așadar, chiar dacă depășirile pe care le avem nu sunt mari, după cum s-a văzut, NOI VOM INTERZICE CIRCULAȚIA ÎN TIMIȘOARA A AUTOBUZELOR ȘI CAMIOANELOR CU MOTOR SUB EURO 4!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook Nicolae Robu

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *