Bani

Eu cred că e bine

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 11:41

154 citiri

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Portul Constanța, Aeroportul București și CFR sunt doar câteva dintre companiile care au decis să boicoteze firmele austriece, în contextul în care Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a confirmat informația marţi, 13 decembrie. „Toți au luat această decizie de a se muta la o bancă românească (CEC Bank – n.r.). Eu cred că e bine, având și condiții mai bune”, a spus Sorin Grindeanu, care a afirmat faptul că nu poate „dicta directorilor de companii ce să facă”.

Întrebat dacă încurajează românii să îşi mute banii de la bănci cu acţionar austriac, Grindeanu a spus: “Eu nu am conturi la bănci austriece”.

„Am luat în calcul mutarea conturilor companiei către o altă bancă pentru a încerca să găsim o variantă mai bună pentru CNAIR. Este o decizie adminstrativă a noastră. Nu trebuie să-ţi ţii toate ouăle într-un singur coş”, a declarat Cristian Pistol, şef CNAIR, pentru Observator News.

CNAIR rula prin BCR cel puţin 12 miliarde de lei anual.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *